Rekisteriseloste

Rekisteriseloste Henkilötietolaki (523/99) 10 §

  1. Rekisterinpitäjä
    M.A.S.I Company Oy
    Teollisuustie 10 
    44500 Viitasaari
    Puh. 017 769 7611

  2. Rekisteriasioita hoitava henkilö tai yhteyshenkilö
    Heli Kaijala
    Kirvesmiehenkatu 6, 00880 Helsinki
    Sähköposti: heli.kaijala@masicompany.com
    Puh. 017 769 7611

  3. Rekisterin nimi
    Yolakki.fi – verkkokaupan käyttäjärekisteri

  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
    Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on toimia M.A.S.I Company Oy:n yolakki.fi -verkkokauppaan rekisteröityneiden luonnollisten henkilöiden yhteystieto- ja asiakasrekisterinä. Henkilötietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitoon ja hoitoon, asiakas- ja suoramarkkinointiin sekä mielipide- ja markkinatutkimuksiin. Lisäksi henkilötietoja voidaan käsitellä liiketoiminnan analysointiin ja kehittämiseen sekä rekisterinpitäjän markkinointiin, mukaan lukien markkinoinnin kohdentaminen rekisteröityä kiinnostavaksi. M.A.S.I Company Oy:llä ja sen kanssa kulloinkin samaan konserniin kuuluvilla yhtiöillä on lisäksi oikeus käyttää ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia varten (kuten suoramarkkinointia, etämyyntiä ja markkinatutkimuksia varten) henkilötietolain mukaisesti. Käyttäjä voi kieltää tietojensa käytön suoramarkkinointitarkoituksiin sekä mielipide- ja markkinatutkimuksiin ilmoittamalla asiasta rekisterinpitäjälle.

  5. Rekisterin tietosisältö
    Yolakki.fi-verkkokaupan käyttäjärekisteri sisältää seuraavat tiedot:

    Nimi
    Katuosoite, postinumero ja -toimipaikka
    Puhelinnumero
    Sähköpostiosoite
    Asiakkuuteen ja sopimussuhteeseen liittyvät tiedot, kuten tilaus- ja palautustiedot

  6. Säännönmukaiset tietolähteet
    Rekisteröity antaa itse kaikki rekisterissä olevat tiedot palveluun rekisteröityessään ja palvelun käytön yhteydessä.

  7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
    Henkilötietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

  8. Rekisterin suojauksen periaatteet
    Rekisteri on suojattu ulkopuoliselta käytöltä. Järjestelmään pääsee kirjautumaan vain käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla. Käyttöoikeudet ovat vain henkilötietojen käsittelyyn osallistuvilla työntekijöillä. Työntekijöille on asetettu vaitiolovelvollisuus rekisterin tiedoista.

    Rekisteriin ei kerry manuaalisesti käsiteltävää aineistoa.

  9. Rekisteritietojen tarkastaminen
    Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa itseään koskevat rekisteritiedot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti omakätisesti allekirjoitetulla kirjeellä tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Rekisterinpitäjä antaa rekisteröidylle ilman aiheetonta viivästystä mahdollisuuden tutustua rekisteritietoihin ja antaa pyydettäessä tiedot kirjallisesti. Tarkastusoikeus on maksuton kerran vuodessa toteutettuna. Tarkastuspyynnöt tulee toimittaa kohdassa 2 mainitulle rekisteriasioita hoitavalle henkilölle.

  10. Kielto-oikeus ja virheellisen tiedon korjaaminen
    Rekisteröidyllä on oikeus, milloin tahansa lopettaa yolakki.fi- verkkokaupan käyttäminen ja siten kieltää yolakki.fi- verkkokauppaan liittyvä suoramarkkinointi. Rekisterinpitäjä poistaa tällöin kaikki rekisteröityä koskevat henkilötiedot rekisteristä. Lopettamisilmoitus voidaan tehdä ilmoittamalla siitä kohdassa 2 mainitulle rekisteriasioita hoitavalle henkilölle joko sähköpostitse tai postitse.

    Rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Korjaamispyyntö on tehtävä kirjallisesti ja pyynnössä on yksilöitävä korjattava tieto. Korjaamispyyntö on tehtävä kohdassa 2 mainitulle rekisteriasioita hoitavalle henkilölle.